En redovisningsbyrå i framkant söker dig till vårat team!

 

Om Oss

Vi på Keeper har bestämt oss för att utöver rådgivning och redovisning ha en ambition att hjälpa våra kunder att nå sina drömmar och mål.

Med vår framåtblickande modell, har vi kundens behov i fokus. I och med att vi har gjort förändringar i vårt sätt att tänka kring hur vi hanterar och bemöter våra kunder, har vi mottagit ett antal nomineringar från både FAR & SRF (Årets framtids byrå, Årets auktoriserade byrå, Årets auktoriserade redovisningskonsult och Årets auktoriserade lönekonsult).

Veckans Affärer har utnämnt Keeper till Superföretag 2018. Vi arbetar helt digitalt i Fortnox, (vi har även slutat att ta emot redovisningsmaterialet på papper) har bytt affärsmodell, och arbetar nu med fasta priser.

Vår förändringsresa fortsätter konstant för att utveckla byrån och dess medarbetare till att vara en framgångsrik byrå i framkant. Vi strävar efter att vara en riktigt bra arbetsgivare, med högt till tak där vi kan utvecklas och växa tillsammans.

Om tjänsten – Ekonomikonsult

 • Självständigt löpande redovisningsarbete
 • Van att jobba digitalt
 • Aktivt identifiera effektiviseringar i kundens flöden
 • Hantera kunder i möten
 • Bidra med innovativa idéer för att fortsätta utveckla redovisningsområdet
 • Engagemang i att skapa en god teamkänsla

Tjänsten innebär att man självständigt kan hantera leverantörsreskontra, betalningar, kundreskontra, avstämningar mm mot given tidsbudget. Tjänsten innebär också en hel del kundkontakt där du coachar kunden utifrån redovisningen.

Vi ser att du är innovativ som person som kan bidra till Keepers fortsatta förändringsprocess med ett intresse att arbeta med kunders mål.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar flexibla arbetstider. Keeper tillämpar 6 månaders provanställning. I tjänsten rapporterar du till Gruppchef/VD.

Varför arbeta hos oss?

Arbetsmiljön och sammanhållningen är viktig för oss, och vi anser att ett viktigt framgångsrecept är att skapa en så bra teamkänsla som möjligt. Därför är en grund hos oss att vi kan dra nytta av varandras olika starka sidor.

”Keeper ger oss som jobbar, stora möjligheter att utvecklas och växa genom ekonomibranschen.”

”Att jobba på Keeper är otroligt kul av många anledningar, ena av dessa är det otroliga engagemang och den glädje som finns hos alla dem som jobbar här.”

 

 

Krav och meriterande specifikationer

 • 1-2 års erfarenhet av redovisningsarbete.
 • Affärsinriktad redovisningskonsult, ekonomikonsult.
 • Erfarenhet att utveckla goda kundrelationer
 • Vana att jobba i team och digitalt
 • Intresse för kundservice och säljegenskaper gentemot kunder

Ansök snarast genom att bifoga ditt CV och ansökningsbrev till info@keeperab.se