Lediga tjänster

Vi söker för närvarande medarbetare till följande tjänster. Är du rätt för en av dem? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

 • Ekonomikonsult med kundansvar

  Nominerad framtidsbyrå söker en kundansvarig ekonomikonsult med sinne för affärer.

  Om Oss

  Vi på Keeper har bestämt oss för att utöver rådgivning och redovisning har vi en ambition att hjälpa våra kunder att nå sina drömmar och mål.

  Med vår mer framåtblickande modell, har vi förväntningar på att vi kan göra merförsäljning utifrån kundens behov och även viss nyförsäljning. I och med att vi har gjort förändringar i vårt sätt att tänka kring hur vi hanterar och bemöter våra kunder, har vi mottagit ett antal nomineringar från både FAR & SRF (Årets framtids byrå, Årets auktoriserade byrå, Årets auktoriserade redovisningskonsult).

  Veckans Affärer har utnämnt Keeper till Superföretag 2018. Vi arbetar helt digitalt i Fortnox, (vi har även slutat att ta emot redovisningsmaterialet på papper) har bytt affärsmodell, och arbetar nu med fasta priser.

  Vår förändringsresa fortsätter konstant för att utveckla byrån och dess medarbetare till att vara en framgångsrik byrå i framkant. Vi strävar efter att vara en riktigt bra arbetsgivare, med högt till tak där vi kan utvecklas och växa tillsammans.

  Om tjänsten – Ekonomikonsult med kundansvar

  • Självständigt redovisningsarbete
  • Rådgivning/Coachande ekonomistyrning och controlling
  • Aktivt identifiera affärsmöjligheter i kundrelationerna
  • Hantera nya kunder och leads, vilket kan innebära allt från ”nykundsmöten”, säljpresentationer till onboarding av nya kunder
  • Bidra med innovativa idéer för att fortsätta utveckla redovisningsområdet
  • Engagemang i att skapa en god teamkänsla

  Tjänsten är mångsidig vilket innebär att du i vissa uppdrag tar rollen som ekonomichef med ansvar över hela ekonomifunktionen för utvalda kunder. I andra uppdrag hanterar du deklarationer för mer komplexa ägare och bolag, och har då rollen som rådgivare.

  Vi ser att du är innovativ som person som kan bidra till Keepers fortsatta förändringsprocess med ett intresse att arbeta med kunders mål.

  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Vi tillämpar flexibla arbetstider. Keeper tillämpar 6 månaders provanställning. I tjänsten rapporterar du till Gruppchef/VD.

  Varför arbeta hos oss?

  Arbetsmiljön och sammanhållningen är viktig för oss, och vi anser att ett viktigt framgångsrecept är att skapa en så bra teamkänsla som möjligt. Därför är en grund hos oss att vi kan dra nytta av varandras olika starka sidor.

  ”Keeper ger oss som jobbar, stora möjligheter att utvecklas och växa genom ekonomibranschen.”

  ”Att jobba på Keeper är otroligt kul av många anledningar, ena av dessa är det otroliga engagemang och den glädje som finns hos alla dem som jobbar här.”

  Krav och meriterande specifikationer

  • 5 års erfarenhet av självständigt redovisningsarbete/rådgivning
  • Affärsinriktad redovisningskonsult, ekonomikonsult, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig eller controller
  • Erfarenhet att utveckla goda kundrelationer
  • Vana att leda team i uppdrag samt stötta juniora teammedlemmar
  • Intresse för kundservice och säljegenskaper gentemot kunder

   

  Ansök snarast genom att bifoga ditt CV och ansökningsbrev till info@keeperab.se 

   

   

   

   

   

  Läs mer & ansök

”Med underbara kollegor och peppande ledning är det alltid roligt att komma till jobbet. Hos oss är kontakt med kunderna viktigt och det gillar jag! Vi vill ligga i framkant när det gäller moderna sätt att arbeta och till den som vill finns utvecklingsmöjligheter.

Pirjo Kallunki