Vill du bli en del av vårt Dream team?

Vi letar alltid efter nya talanger, duktiga människor som vill vara med och fortsätta att utveckla Keeper till en byrå i absoluta framkant.

Vilka är vi?

Keeper är idag ett team av coachande redovisnings- och lönekonsulter, administratörer och projektledare som alla gör sitt yttersta för att våra kunder ska uppfylla sina mål och drömmar. Vi gillar mångfald och har idag 7 olika nationaliteter i vårt team med 16 anställda.

Vi på Keeper är sedan en tid tillbaka mitt uppe i ett förändringsarbete där vi har ändrat vår inriktning från att ”bara göra redovisning” till att vi ska hjälpa våra kunder att uppfylla sina mål och drömmar.

Keeper ska vara en modern och visionär byrå. Med redovisning/siffrorna som grund, fokuserar vi på den vitala rådgivningen som hjälper våra kunder att uppnå sina mål och drömmar. Vi har valt att kalla det coachande ekonomistyrning, då vi aktivt vill styra våra kunder mot deras utstakade mål.

Läs mer om oss ›

"Vi bygger en högpresterande kultur där teamarbete och mångfald står i fokus."

Hanna Montoya, CEO på Keeper

Varför ska du jobba med oss?

Vi lär som vi lever och erbjuder coachande ekonomistyrning till våra kunder

Vi lär som vi lever! Vi på Keeper sätter mål för vår egen verksamhet och genomför dessa planer. Vi jobbar med budget och uppföljning och vi jobbar mycket aktivt med ekonomistyrning/controlling, dvs kostnadskontroll, intäktsuppföljning, säkerställa att vi har en bra likviditet, undvika kundförluster etc.

Vårt kundlöfte är att hjälpa våra kunder uppnå sina mål och drömmar och vi hjälper dem bla genom att sätta budget och sedan jobba ihop för att nå kundens mål (och drömmar). Att jobba med budget och uppföljning är bara ett sätt.

Veckans affärer har utnämnt Keeper till Superföretag 2018.  Det är bara 728 bolag av totalt ca 1,1 miljoner företag i Sverige som blivit utnämnda, så vi är i ett celebert sällskap. Kriterierna är att fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital.

Vår ambition är att fortsätta att utveckla byrån och dess medarbetare för att vara en framgångsrik byrå i framkant. Ett av våra mål är att dubblera omsättningen på tre år.

Vi strävar efter att vara en riktigt bra arbetsgivare, där man som medarbetare känner att man trivs och kan fortsätta att växa. Du har en tydlig karriärväg, ”högt i tak” och delaktiga kollegor som strävar efter samma mål: Att vara våra kunders drömbyrå.

Finns det något roligare än att vara med och bidra till att entreprenörer lyckas skapa blomstrande företag. Det gäller inte bara att de har en hållbar affärsidé utan vi kan handfast med hjälp av deras siffror guida dem till bästa möjliga utveckling.

Vi är digitala, nyfikna och engagerade. Respekterar och bryr oss om varandra och våra kunder. Vi älskar att kommunicera och bygga relationer. Samtidigt är vi ärliga och håller vad vi lovar. Vi eftersträvar balans i allt vi gör. Delar med oss och hjälper till att förverkliga drömmar. Vi tar helt enkelt hand om varandra är lite som en familj, vilket bidrar till en har en positiv och skön stämning.

"Att jobba på Keeper är otroligt kul av många anledningar, ena av dessa är det otroliga engagemang och den glädje som finns hos alla dem som jobbar här på Keeper."

Vem söker vi?

Vi är flexibla och prestigelösa och du förväntas vara det också. Det är högt i tak och med jämna mellanrum gör vi förändringar eller får in nya kunder, vissa mer utmanande än andra och vår förhoppning är att du kan hantera det. Du bör ha erfarenhet från redovisningsbyrå eller företags ekonomiavdelning.
Vi har en tydlig värdegrund som vi vill att du är del av och företräder den.

En viktig del är hur vi vill att du och alla andra här på Keeper ska förhålla sig till sina kollegor och våra kunder. Problemlösning är en viktig egenskap men också att förstå när man ska ta hjälp för att lösa problemet.

Var med och bygg in vår högpresterande och inkluderande kultur i allas DNA .

Nu när vi har gjort ett antal förändringar så ställer det lite högre krav på de nya som kommer in eftersom man då hjälper till att skapa den nya kulturen och inriktningen. Vi är idag ca 16 personer och tanken är att vi ska dra nytta av varandra och våra olika starka sidor så att man slipper uppfinna hjulet själv och kan ta hjälp av varandra. Vi är en platt organisation och du förväntas vara med och påverka och utveckla dig! att få vara med och påverka och utveckla dig. Känner du igen dig? Och vad har du för drömmar och mål?

”Med underbara kollegor och peppande ledning är det alltid roligt att komma till jobbet. Hos oss är kontakt med kunderna viktigt och det gillar jag! Vi vill ligga i framkant när det gäller moderna sätt att arbeta och till den som vill finns utvecklingsmöjligheter.

Lediga tjänster

Vi söker för närvarande medarbetare till följande tjänster. Är du rätt för en av dem? I så fall ser vi fram emot din ansökan!

 • Gruppchef

  Du har resultatansvar avseende gruppens uppdrag. Du styr uppdragen vad gäller offertarbete, bemanning, budget och ekonomisk uppföljning och ansvarar för pris diskussioner.

  Du har ett proaktivt arbetssätt mot kund och arbetar med att identifiera affärsmöjligheter. Det ingår också i rollen att utveckla och förnya redovisningsområdet. Du kommer med förslag på förbättringar och ser till att dessa förankras och drivs igenom.

  Du kan ta hand om hela kundens ekonomifunktion och tar då rollen som ekonomichef eller controller. Du kan hantera deklarationer för mer komplexa ägare och bolag och har rollen som rådgivare. Du kommer att sitta i ledningsgruppen och har stora möjligheter att påverka det framtida Keeper.

  Som Gruppchef har du även befattningen som kundansvarig och kommer att arbeta med vår kunder cirka 75% av din arbetstid.

  Ansvar och befogenheter

  • Totalt kvalitetsansvar mot kund.
  • Personalansvar
  • Ansvar för gruppens utbildningar
  • Ansvar för att medarbetare i gruppen följer byråns rutiner för Reko.
  • Deltar i rekryteringsprocesser.
  • Deltar i byråns interna projekt.

   

  • Säkerställa god leverans samt kvalitetsansvar mot kund inklusive kvalitetssäkra kundteamets arbete.
  • Säkerställa hör grad av affärsmässighet
  • Aktivt ledarskap.
  • Planera, fördela och delegera olika arbetsuppgifter samt leda medarbetare.
  • Ge feedback till kollegor.
  • För kunds räkning bidra med förbättrade och förenklade rutiner gällande ekonomiområdet.
  • Bidra till utveckling av byrån.
  • Merförsäljning befintliga kunder
  • Nyförsäljning identifierade drömkunder

  Läs mer & ansök

 • Kundansvarig redovisningskonsult

  Vi söker en kundansvarig redovisningskonsult.

  
Arbetsuppgifter:

  • Du kommer att arbeta med kvalificerade redovisningsuppgifter så som bokslut, rapportering, årsredovisning och rådgivning.
  • Löpande redovisning vid behov
  • Inkomstdeklarationer
  • Vara behjälplig vid ad-hoc uppgifter
  • Ha kundansvar och vara rådgivare mot dessa.

  Din Profil:

  • Serviceinriktad och kundfokuserad
  • Prestigelös och noggrann
  • Väl insatt i REKO
  • Tidigare erfarenhet från redovisningsbyrå är ett krav
  • Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.
  • Digitalt intresserad.

  Övrigt

  Tjänsten är på heltid och en rekrytering hos Keeper och ska tillsättas snarast. Om du tycker att denna profil passar in på dig, så tveka inte med att söka. Vi intervjuar fortlöpande.

  Vill du veta mer? Kontakta Hanna Montoya på hanna.montoya@keeperab.se.

  Läs mer & ansök