Keeper Advice nr 2

Hej jag heter Hanna Montoya jag är VD på Keeper. Vi är ett team med kvalificerade och auktoriserade redovisnings-, löne- och skattekonsulter. Jag brinner för att hjälpa företagare så det som sporrar mig när jag går till jobbet en gråslaskig vårvintermorgon är att vi på Keeper har som mål att hjälpa dig som entreprenör och företagare att uppnå dina drömmar och mål. Rådgivning är en stor del i våra samarbeten med våra kunder. Med gemensamma krafter definierar vi dina mål och gör en plan för hur du ska nå dem. Att få en ökad kontroll över din lönsamhet är en bra start. Här  är några tips hur du kan du få en ökad kontroll över din lönsamhet.

Sätt mål för din verksamhet

Har du funderat på vad du har för mål med din verksamhet? Du kanske har funderat men inte skrivit ner. Om du skriver ner ditt mål så får du en betydligt större chans att nå målen och de blir dessutom enklare att kommunicera till dina medarbetare.

Planera i tid och ta hjälp

1 juli 2018 kommer ett nytt förslag om att sänka bolagsskatten. Vi funderar redan nu på hur vi kan hjälpa er att optimera er planering genom att skjuta på intäkter och dra nytta av sänkningen redan innan.

Förslaget innebär också en begränsning i ränteavdraget så här gäller det att se till att man inte sitter kvar med ej avdragsgilla räntor.

Digitalisera dina processer

Se till att du använder din tid smart. Du ska vara digital i ditt arbetssätt men personlig i dina möten. Se till att ta bort onödig administration, få koll på dina siffror idag.

Hör av er så ska vi se hur vi kan hjälpa er att uppnå era mål och drömmar!

Maila: info@keeperab.se