Keeper är en lite annorlunda redovisningsbyrå. Vi har som vision att hjälpa våra kunder att uppfylla sina mål och drömmar.

Det gör vi genom att vi lever som vi lär och lär som vi lever.

Idag fokuserar 99,9% av alla redovisningsbyråer endast på att göra kundens redovisning (och inkomstdeklaration och bokslut…….som ingen egentligen inte är intresserad av förutom skattemyndigheten) enligt devisen; lägg din redovisning hos oss så kan du fokusera på ditt…

Anledningen till, att vi vill hjälpa våra kunder att nå sina mål (och drömmar), är drivet av att vi vill hjälpa dom att förbättra bolagets ekonomiska välmående Det i sin tur blir en språngbräda att nå sina egna individuella mål, oavsett om det är att gå i pension tidigare, jobba mindre, tjäna mer för att kunna köpa saker, resa, amortera på lån, spara pengarna på hög eller använda pengarna till att göra gott.

Vi har ju dessutom all ekonomiska data och kunskapen om hur man ska tolka den.  Det gör att vi i tid kan hjälpa dig som företagare att upptäcka vart ni är på väg och hur du skulle kunna ändra kurs för att komma i mål. Vi kallar det för coachande målstyrning och detta skapar bättre och starkare företag. Det gör också att vi får möjlighet att addera verkligt mervärde, vilket i sin tur skapar mer nöjda konsulter här på Keeper och på så sätt får vi en härlig dynamik som gynnar oss båda.

Det blir också roligare på jobbet eftersom kunderna är nöjdare när vi hjälper dem att nå sina mål och drömmar.

Ett av våra löften är att du alltid ska veta vad det kostar.

Att veta vad någonting kostar innan man köper det är i våra ögon en hygienfaktor och någonting som man ska ställa krav på.Vårt kundlöftet ”att du som kund ska veta vad det kostar innan” kommer av att redovisningsbranschen och andra branscher sedan länge är drivet av att man tar betalt för tid (där det tar lång tid eller kort tid beroende på vem som gör ens redovisning) och inte för kompetens, och detta gör att du som kund inte vet vad du ska betala för den tjänst du köper.

Därför jobbar vi på Keeper med fasta prenumerationsavgifter som du betalar månadsvis där du alltid vet vad du får, vilket är designat efter den hjälp du behöver. Skönt för dig och skönt för oss då vi slipper onödiga ”energitjuvande” diskussioner.

Detta sätt att prissätta och ta betalt leder till förutsägbara kostnader som i förlängningen leder till nöjdare kunder som i sin tur leder till att man kan fokusera på det som är viktigt; att vi kan hjälpa våra kunder att nå sina mål och drömmar.

Ett annat löfte är att våra kunder ska se oss som den ideala samarbetspartnern, din drömbyrå när det handlar om redovisning och affärsstyrning.

Det gör vi genom att vi coachar dig till att utveckla ditt företag med hjälp av ditt företags affärsdata och erfarna och skickliga konsulter, som tolkar och ger dig råd. Dessutom vet du alltid vad det kommer att kosta att få hjälp att uppfylla dina mål och drömmar.

Vårt mål är att fortsätta att växa tillsammans med våra drömkunder genom att få utveckla bolag till sin fulla potential.  Vill du följa med oss på den resan?