Mot nya mål – för dig som vill utveckla ditt företag.

Vill du ta ditt företag till nya höjder är det bra med en ekonomipartner i ryggen som hjälper till. Med våra digitala lösningar gör vi det enkelt för dig samtidigt kommer du att få en ökad kontroll på din lönsamhet.

Jag är intresserad

Redovisning med smarta digitala verktyg

Vi arbetar med Fortnox, ett molnbaserat redovisningsprogram, som ger oss smarta lösningar när det kommer till att förenkla redovisningsprocessen för dig. Vi kopplar dig direkt till din bank, så att dina betalningar är klara med en knapptryckning.

Har ni mycket utlägg på företaget?

Med en smart mobilapp hanterar du kvitton och reseräkningar enkelt och smidigt direkt i mobilen. Genom att digitalisera alla dina utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar slipper du onödig administration – appen fixar det mesta!

Spara pengar på att betala fakturorna på rätt datum för att slippa avgifter

Dina leverantörer skickar fakturor till en e-postadress i redovisningssystemet. Du kontrollerar fakturan och godkänner den i appen eller i systemet med några få knapptryckningar.

När du godkänt fakturan skickas betalningen automatiskt till banken och betalas på rätt dag, för bästa kassalikviditet. Vi på Keeper ser sen till att fakturan bokförs på korrekt sätt.

Snabb fakturering förbättrar din lönsamhet

Du kan enkelt och snabbt skapa samt skicka dina kundfakturor. När du skapar fakturan är det mesta reda förifyllt så att det ska gå fort. Du behöver bara fylla i vad du sålt och för hur mycket. När du skapat din faktura skickas den digitalt till din kund. Vi vill ju inte slösa på papper i onödan.

Varje faktura följs upp av oss på Keeper. Samma dag som betalningen kommit in så bokförs den. Om en kund inte skulle betala i tid väljer du om du vill prata med kunden eller om du vill att vi på Keeper ska följa upp med påminnelser och krav. Att få betalt i tid är en av de viktigaste fakturorna i din start som företagare. Likviditeten är det man måste hålla koll på och det gör vi åt dig.

Löneberäkning kan vara en utmaning

Löner är ett komplext område under ständig förändring och utveckling. Att arbeta med lön handlar inte längre om att knappa in siffror i en maskin utan liknar idag alltmer en controller-roll, en lönekonsult besitter specialistkunskap och är en oumbärlig resurs.

Vi är din guide genom djungeln av beräkningar och lagar. Vi uppmärksammar dig tex om någon har mycket sjukfrånvaro eller arbetar så mycket övertid att de slår i det lagstadgade taket.

Rätt moms och arbetsgivaravgifter, i rätt tid

Vi säkerställer dina siffror innan deklarationerna till Skatteverket ska in och påminner dig om vi saknar något så att de kommer in i tid. Du slipper oroa dig för onödiga avgifter och kan ägna dig åt din business istället.

Enkel process för bokslut, årsredovisning och deklaration

När bokföringsåret börjar lida mot sitt slut så är det dags att planera bokslut och årsredovisning. Vi träffas och ser till att bolaget presenteras på bästa möjliga sätt i årsredovisningen. Tänk på att årsredovisningen är officiell och det är här eventuella köpare eller investerare tittar innan de ringer dig.

Vi genomför bokslutsarbetet i samråd med dig som kund och eventuell revisor. När bokslutet är klart sammanställer vi din årsredovisning. Du signerar allt helt digitalt och vi skickar in till rätt myndigheter.

När det är dags ser vi till att ditt bolags inkomstdeklaration görs och lämnas in till Skatteverket. Helt digitalt såklart!

Ökad kontroll på dina siffror hjälper dig att nå dina mål och drömmar

Vi vill träffa dig  varannan månad ,virtuellt går förstås också bra, för att på djupet gå igenom dina siffror och följa upp de mål som du har satt. Du får tillgång till utökade rapporter som hjälper dig att se ditt företag i ett djupare perspektiv.

Vi hjälper dig också att i god tid se hur du bör förändra din verksamhet för att nå dina mål. Vi coachar och ger dig råd och ser till att du använder de möjligheter som finns för att driva ett livskraftigt växande företag.

En partner som hjälper dig nå dina mål och drömmar.

Siktar du på att ta företaget till nya höjder? Vi är gärna med dig på resan. Med ”Mot nya mål”får du bland annat utökade rapporter av nyckeltal och 6 rådgivningsmöten per år där vi sätter och följer upp mål och KPIer. Dessutom stämmer du och din coach av varje månad.

Kunniga, noggranna och alltid lika måna om att vår personal skall få sina löneutbetalningar i rätt tid som vi själva är. Layher AB är kund hos Keeper sedan drygt 10 år och samarbetet har alltid fungerat på ett smidigt och trevligt sätt. Keeper har också föreslagit relevanta förbättringar av våra processer.

Nikolaj Murikoff VD Layher AB

Professionell redovisning av riktiga människor

Här på Keeper använder vi digitala verktyg för att arbeta smartare. Bakom din bokföring står fortfarande riktiga människor. Våra fantastiska redovisningsekonomer hjälper varje dag våra kunder nå sina mål och drömmar.

Vad får jag hjälp med?

Med vårt paket mot nya mål får du allt du behöver för att kunna ta företaget till nya höjder.

 • Fakturor och kvitton
 • Moms & arbetsgivaravgifter
 • Löner
 • Bokslut
 • Skattedeklarationer
 • Inkomstdeklaration
 • In- och utbetalningar
 • Årsredovisning
 • Auktoriserade redovisningskonsulter
 • Rapporter
 • 6 rådgivningsmöten varje år för att sätta och följa upp mål
 • Utökade rapporter av nyckeltal
 • Månatliga uppföljningar