Coachande ekonomistyrning

Keeper har sedan en tid tillbaka ändrat vår inriktning från att ”bara göra redovisning” till att vi ska hjälpa våra kunder att uppfylla sina mål och drömmar.

Keeper är en modern och visionär byrå. Med redovisning/siffrorna som grund, fokuserar vi på den vitala rådgivningen som hjälper våra kunder att uppnå sina mål och drömmar. Vi har valt att kalla det coachande ekonomistyrning, då vi aktivt vill styra våra kunder mot deras utstakade mål.

Keeper AB grundades 1987 med namnet, LH Ekonomistyrning av vår CEOs mamma Britta och hennes väninna Kerstin. De kom på att de skulle starta en redovisningsbyrå på buss 611 från Täby in till City. Det var på den tiden då räknestickan och kulramen fortfarande var uppskattade hjälpmedel inom redovisningsbranschen.

Vi är idag andra generationens ägarledda byrå, helt digitaliserad och med fokus på att hjälpa våra kunder att nå sina mål och drömmar med hjälp av coachande ekonomistyrning. Så mamma Brittas grundidé att inte bara göra redovisning utan arbeta med ekonomistyrning är i allra högsta grad levande hos oss på Keeper idag.

I och med att vi har gjort förändringar i vårt sätt att tänka kring hur vi hanterar och bemöter våra kunder, har vi mottagit ett antal nomineringar från både FAR & SRF (Årets framtids byrå, Årets auktoriserade byrå, Årets auktoriserade redovisningskonsult). Vi arbetar helt digitalt i Fortnox, (vi har även slutat att ta emot redovisningsmaterialet på papper) har bytt affärsmodell och arbetar nu med en prenumerationsmodell och fasta priser på övriga tjänster.

Vår ambition är att fortsätta att utveckla byrån och dess medarbetare för att vara en framgångsrik byrå i framkant. Vårt mål är att dubblera omsättningen på tre år. Vi strävar efter att vara en riktigt bra arbetsgivare, där man som medarbetare känner att man trivs och kan fortsätta att växa. Vi har en tydlig karriärväg, har ”högt i tak” och delaktiga medarbetare som strävar efter samma mål att vara våra kunders DRÖMBYRÅ.

Vi har idag 16 anställda i vårt dream team av redovisnings- löne- och administrativ personal. Vi brinner för rådgivning, redovisning och ekonomstyrning. Vi är personliga och coachande och gör allt som står i vår makt för att du och ditt företag ska bli framgångsrikt.

Vi är att jobba med de flesta typer av kunder och många olika branscher, storlekar på företag och alla bolagsformer. Med ägarledda företag såväl som ”tjänstemannastyrda” bolag och man kan säga att vi har blivit lite av en specialist på startupbolag då vi har ett samarbete med STING (Stockholm Innovation & Growth) och deras startupbolag.

Vi har ett trevligt kontor på Döbelnsgatan 64 ett stenkast från Vanadislunden, i Vasastan i Stockholm.

Vi är självklart medlemmar i FAR och våra auktoriserade konsulter genomgår kvalitetskontroller med jämna mellanrum.

Våra kunder

Vad säger våra kunder om oss?