Samarbeten

För att underlätta ytterligare för dig som företagare har vi satsat på samarbetspartners som kan hjälpa dig inom andra områden än ekonomi. Vi vet hur mycket olika delar man ska ha koll på som företagare och vi vill se till att ni har bra service inom områden vi vet är viktiga för dig. Vi satsar på partners som är likasinnade och som sätter dig som kund främst.

Digitala Juristerna

Vi som driver företag vet att juridiken är intrasslad i alla arbetsområden och att företagare ofta kommer i kontakt med juridiska frågor.

Därför har vi ett samarbete med Digitala Juristerna, en affärsjuridisk byrå som skriver och granskar avtal på distans till fasta och rimliga priser. Dessutom driver de olika gratis juridikskolor i sociala medier: Linkedin, Instagram och Facebook. Där beskriver de juridiska begrepp, svarar på juridiska frågor och upplyser om nyheter.

Hälsa från oss Keeper när ni gör er första beställning hos Digitala Juristerna och få 10 % rabatt.

WeAudit

Vill du ha en revisor som gör livet enklare för dig? Som ger dig god tid och vägledning med att ta fram underlag för sin revision? Som pratar direkt med din redovisningsbyrå? Som pratar så att du förstår?
WeAudit arbetar för att göra ditt företagande enklare och för att ge goda råd som är lätta att ta till handling. Vi drivs av att göra revisionen mer digital och smidig. Vårt mål är att revisorn ska gå från att vara ett störningsmoment till en boost i din verksamhet. I nära samarbete med din redovisningsbyrå.

H2 Health Hub is a co-working space & meeting place

H2 Health Hub is a co-working space & meeting place for the health tech community in Stockholm. Here digital health startups fast-track their business by surrounding themselves with other highly motivated business builders to work, connect, collaborate, create, and share ideas. At H2 Health Hub we bring together the most energetic minds and bodies in one place to provide a fantastic environment to build fast-growing businesses.